ORDU / ÜNYE - Ünye Adalet Mesleki Eğitim Merkezi

MEHMET YAZICIOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1959 yılında Termede doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Termede tamamladı.  1979 yılında Samsun Eğitim Enstitüsünden  mezun olarak Yozgat Sorgunda İ.H.L. de 5 yıl ve oradan da Konya Doğanhisar İ.H.L. de de  5 yıl öğretmen olarak görev yaptı. 1989 yılında Ünye Erenyurt İlköğretim Okuluna   Müdür olarak atanıp orada 15 yıl görev yaptı.2004 yılında Ünye Endüstri Meslek Lisesine Teknik Müdür yardımcısı, 2014 yılında da Mehmet Refik Güven Öğretmen Lisesine Müdür Yardımcısı olarak  atandı.2015 yılında da tekrar M.N.V.Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine  Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirildi.2019 atama döneminde Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. Arif Nihat Asya Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesine Müdür Vekili  olarak görevlendirildi  ve burada 3 yıl görev yapmıştır. 2023 yılı Ocak ayında da Ünye M tipi Kapalı ve Açık Cezaevi bünyesinde açılan Adalet Mesleki Eğitim Merkezine kurucu Müdür olarak görevlendirilmiştir.  Evli  ve 2 çocuk babasıdır.